Home / Activiteiten / Niet TT-activiteiten

Niet TT-activiteiten

Souper

Met de souper sluiten we het jaar traditiegetrouw af met een knaller. Prijzen worden uitgereikt aan onze Spelers van de Maand, Speler van het Jaar en clubkampioenen. Een gezellige babbel, een heerlijke BBQ en een flesje wijn … wat kan het leven toch mooi zijn!

Volgende editie: nog te bepalen door coronavirus

Bowling

Dat onze spelers goed met een pingpongballetje overweg kunnen, wisten we al. Onze bowlingactiviteit is voor hen het ideale moment om te laten zien dat ze dat ook met een iets zwaardere bal kunnen!

Met maar liefst 39 aanwezigen palmden we bowling NorthSea te Odk in. Strikes en spares werden à volonté gegooid, nadat eerst ons buikje werd gevuld met een lekkere pasta.

De 2e editie was een succes, een 3e volgt zeker!

Volgende editie: nog te bepalen 

Zwerfvuilactie

Bijna 400 deelnemers uit 18 verenigingen, waaronder TTC Oostduinkerke, trokken op 23 maart ’19 op zwerfvuiljacht om Koksijde-Oostduinkerke mooier te maken. We hebben weer onze goeie daad verricht!

Bedankt Paul, Damienne, Frans, Christophe, Robbe, Kris, Dimitri, Bert, Marlies, Mathijs, Birger, Biwen en Joran.

Volgende editie: nog te bepalen 

Smoefelmarkt

Na een aantal jaren afwezigheid, stond er opnieuw een kraampje van onze tafeltennisclub op de Smoefelmarkt in Oostduinkerke dorp. Met een gezellige drukte werd het een succes! Zelfs de kerstman was blij dat hij met onze verkopers op de foto mocht. Bovendien konden we met de verkoop van heerlijke kippenboutjes, onze gekende warme kriekenwijn en warme chocomelk met/zonder slagroom onze clubkas spijzen. 

Eettrofeeën

Sporten is gezond, maar af en toe mogen we ons ook eens laten gaan. Onze Wisseltrofee staat symbool voor de grootste veelvraat in TTC ODK.

Hoeveel frikandellen of bitterballen krijg jij binnen in een halfuur? Ga de uitdaging aan en wie weet komt jouw naam wel op onze Wisseltrofee.

Good old days...

De tijd gaat snel. Voor we het weten is er alweer een seizoen voorbij. Maar juist dan is het eens leuk om terug te blikken naar die ver vervlogen tijden.

Zoals naar 2002, wanneer TTC Oostduinkerke deelnam aan de Peerdevisscherstrofee, en nog won ook. Of 2003, wanneer onze club deelnam aan een strandloopje.

Mooie tijden, mooie herinneringen. Maar er wacht ons ook een mooie toekomst waarin we er nieuwe zullen maken!