Home / Competitie / Beker van WVL

Beker van WVL

Speelschema

Elk seizoen organiseert het PC West-Vlaanderen een beker van West-Vlaanderen voor enerzijds Heren, anderzijds Dames mét voorgift-puntensysteem. Deze matchen worden 3 tegen 3 gespeeld en tellen alleen mee voor de eer. Iets waar TTC Oostduinkerke veel belang aan hecht. Daarom treedt onze club met maar liefst 3 bekerploegen aan. Het meeste van alle deelnemende West-Vlaamse clubs.

Thuiswedstrijden worden gespeeld in ons clublokaal boven de brandweer.

 • Oostduinkerke A: Birger (C0), Perez (C4), Dimitri (C6)
  Uitgeschakeld in achtste finales
 • Oostduinkerke B: Stéphane (C4), Christophe (C6), Jan (D6)
  Uitgeschakeld in zestiende finales
 • Oostduinkerke C: Fabian (C4), Robbe (D0), Bert (D0)
  Speelt kwartfinale thuis tegen Meulebeke B (C2, C4, D0)
  (Datum & tijd te bepalen door coronavirus)

Meer informatie

 • In de Beker van WVL nemen ploegen van elk 3 spelers het tegen elkaar op. Deelnemende ploegen in het seizoen 2019-20 kunnen teruggevonden worden in onderstaande pdf.
            Beker van WVL – Deelnemende ploegen – 2019-20 .pdf
 • Elk van de spelers van het ene team speelt een enkelwedstrijd tegen alle spelers van het andere team. Daarnaast spelen 2 spelers naar keuze van het ene team een dubbelspel tegen 2 spelers naar keuze van het andere team. In totaal vinden er dus 10 wedstrijden plaats. Deze wedstrijden worden afgewerkt mét voorgift. Een voorgift-tabel kan teruggevonden worden in onderstaande pdf.
            Voorgift-tabel .pdf
 • Bij wedstrijden die eindigen op een gelijke stand (5-5), wordt eerst gekeken naar het aantal gewonnen sets. Indien ook daar geen winnaar aangeduid kan worden, is het totaal aantal gewonnen punten doorslaggevend.
 • Het volledige reglement (jaargang 2019-20) is terug te vinden in onderstaande pdf.
            Beker van WVL – Reglement – 2019-20 .pdf