Corona Update – Heropstart trainingen

Beste leden,

Het is eindelijk zover. We hebben groen licht gekregen voor de heropstart van de trainingen. Na het doornemen van de protocollen en de richtlijnen die we kregen van de VTTL en de gemeente zijn we met het bestuur in gang geschoten om ons lokaal coronaproof te maken.

Deze maatregelen/richtlijnen kunnen jullie hier terug vinden. We vragen iedereen om deze aandachtig te lezen en dan ook strikt toe te passen.

Iedereen zal terug kunnen trainen maar zal dit via deze spreadsheet moeten reserveren/registreren. Er staan momenteel 3 tafels in het lokaal en we werken met een tijdslot. Er kunnen dus maximaal 6 spelers + 1 verantwoordelijke aanwezig zijn per tijdslot. We vragen om met elkaar rekening te houden zodat iedereen de mogelijkheid krijgt om te trainen.

Meer informatie in verband met de tijdslots is jullie toegestuurd via mail. We wensen iedereen een veilige heropstart en hopelijk kunnen we deze periode vlug achter ons laten. Indien er vragen of opmerkingen zijn, laat het ons alstublieft weten.

Het Bestuur.

TTC Oostduinkerke Corona Update