Clubkampioenschap 2019-2020

Na veel vijven en zessen besloot ons bestuur dat we toch het clubkampioenschap enkel konden afwerken, veilig georganiseerd door rekening te houden met de genomen maatregelen. Omwille van deze maatregelen werden de clubkampioenschappen voor reeksen NG, E, D en C over de verschillende vrijdagen in augustus georganiseerd. Zo kon voldoende afstand in de zaal en in de bar worden gegarandeerd.

NG-reeks

Een dikke proficiat aan Mathijs Clarys, onze nieuwe clubkampioen bij de NG’s. Mathijs verloor in zijn 5 matchen geen enkele set en won dus oververdiend. 🏆🥵
Naast Mathijs namen afgelopen vrijdagavond ook Florian Melaerts, Lyam Jacques, Gabrielle Bourda, Romeo Brackx en Marlies Clarys hun paletje vast.

TTC Oostduinkerke Clubkampioenschap NG 20192020

E-reeks

Raf Verstraeten won het clubkampioenschap bij de E’s. Raf verloor dan wel tegen Joran, hij was de enige die het aantal verliespartijen bij 1 kon beperken en is daarom onze verdiende kampioen. 🏆
Bart behaalde de tweede plaats, Joran moest tevreden zijn met een derde. Daarnaast waren ook Philippe, Thibaut en Milan aanwezig; 3 spelers die volgend jaar zeker een beter resultaat kunnen behalen.

TTC Oostduinkerke Clubkampioenschap E 20192020

D-reeks

Robbe en Bert, komend seizoen beiden C geklasseerd, waren de favorieten op ons clubkampioenschap voor D geklasseerde spelers. Bert verloor geen enkele set en ook Robbe wist al zijn matchen te winnen voor hun allesbeslissende wedstrijd. Uiteindelijk trok Robbe met 3-1 aan het langste eind waardoor hij zich het komende jaar clubkampioen bij de D’s mag noemen 🏆
Marina behaalde de derde plaats, voor Ronny en Jan.

TTC Oostduinkerke Clubkampioenschap D 20192020

C-reeks

Onze C klassementen mochten als laatste hun clubkampioenschap afwerken. Met 7 tekenden ze present: Alain, Kris, Stephane, Fabian, Ken, Geert en Dimitri.

Fabian toonde alvast dat hij klaar is voor het nieuwe seizoen. Hij verloor geen enkele match en werd onze nieuwe clubkampioen 🏆. Even leek Dimitri het te gaan halen, maar Fabian kon een 0-2 achterstand nog ophalen.

Stephane was de tweede die Dimitri kon kloppen in de belle, waardoor hij als 🥈 eindigde. Voor Dimi bleef het bij 2 verloren matchen, hij haalde het 🥉 binnen voor Kris, Alain, Ken en Geert.

Het nieuwe seizoen nadert nu érg snel. Binnen 2 weken staat de eerste competitiematch op het programma. 👊

TTC Oostduinkerke Clubkampioenschap C 20192020