Vriendenmatchen zomer 2019

Met onze schitterende ligging aan de Belgische kust zoeken clubs op vakantie vaak naar een vriendschappelijke tegenstander om, naast de verkoeling aan de zee, toch goed voorbereid aan het nieuwe seizoen te kunnen beginnen. Dat was ook dit jaar niet anders. Kwamen langs: Sint-Pauwels, Anderlecht, Bray-Dunes en Hasselt.

TTC Sint-Pauwels

Op 17 augustus kwam TTC St.-Pauwels op bezoek. De club kwam af met C0, C2, C2, C2, C6, D0 en D6. Marina werd tijdelijk getransfereerd naar St.-Pauwels zodat er 2 matchen van 4 tegen 4 konden worden gespeeld. Beide matchen eindigden op 12-4 in het voordeel van onze spelers. Een sterke prestatie over de hele lijn en voor allen een goede voorbereiding op het nieuwe seizoen. Nadien werden de bezoekers getrakteerd op lekkere frietjes.

TTC Anderlecht

Op 24 augustus ging onze tweede vriendenmatch van de zomer door, deze keer tegen Anderlecht. Een tafeltennisclub die toch wel wat banden heeft met de onze. Zo is de voorzitter van Anderlecht, Serge Dierickx, zoon van onze oud-speler André Dierickx.
Opnieuw werden er 2 ploegen van 4 spelers gevormd.

ODK A (B4 C0 C4 C4) – A’lecht A (B4 B6 B6 C6) 8-8
Verrassend genoeg bleef het heel de wedstrijd spannend. Mede dankzij Robin, die 4 matchen won, en Birger, die kon stunten tegen een B4. Ook Fabian en Stéphane konden hun match meepakken, beiden wonnen van de C6.

ODK B (C6 C6 D0 D0) – A’lecht B (C4 D2 D4 D6) 11-5
Onze tweede ploeg, op papier sterker, kon dan wel weer winnen. Dimitri, Christophe en Robbe wonnen 3 matchen, Bert moest het met ééntje minder doen.

TTC Bray-Dunes

Op initiatief van onze veteranen werd op dinsdagavond 27 augustus een vriendenmatch gespeeld tegen Bray-Dunes. Er werden 3 matchen van telkens 2v2 gespeeld. Elke match bestond uit 4 enkelspelen en 1 dubbelspel.

TTC Hasselt

Zaterdagavond ging onze traditionele vriendenwedstrijd in augustus door. Het was ondertussen al de 10e keer dat onze vrienden van Ttc Centrum naar de Kust kwamen. Een JUBILEUM! 2 ploegen van 3 tegen 3 werden gevormd.

ODK A (C4 C6 C6) – Hasselt A (C4 D0 D0) 7-3
Stéphane 3
Dimitri 2
Didier 2
Dubbel 0

ODK B (D0 D2 E2) – Hasselt B (D2 D2 E2) 8-2
Bert 3
Marina 3
Philippe 1
Dubbel 1