Zomercriteria Oostende Beweegt

Onze leden staan niet stil in hun voorbereiding op het nieuwe seizoen. De jaarlijkse zomercriteria in Oostende vormen traditioneel het decor voor enkele leden in hun zoektocht naar hun topvorm. Proficiat aan alle leden die deelnamen!

Week 1 – 6 juli 2019

Zaterdag 6 juli ging de eerste fase van het zomercriterium Oostende Beweegt door. Liefst 104 spelers schreven zich hiervoor in. TTC Oostduinkerke mocht natuurlijk ook niet ontbreken en vijf spelers waren aanwezig. Bert Andries, Raf Verstraeten, Christophe Clauw, Robbe Clauw en Dimitri Durand verdedigden de kleuren van de club.

TTC Oostduinkerke Zomercriteria Week 1 Robbe Winst B-finale 2019

Voor Bert en Raf was de tegenstand jammer genoeg te groot en beiden konden geen A- of B-reeks spelen. Christophe, Robbe en Dimitri konden dan wel hun poules overleven. Christophe won zijn poule en mocht zo door naar de 1/8ste finales in de A-reeks. Helaas strandde Christophe dan ook in de 1/8ste finales. Dimitri en Robbe mochten beiden door naar de B-finales. In de 1/8ste finales verloor Dimitri nipt in de vijfde set en mocht net zoals Christophe na de eerste ronde van de finales gaan douchen. Robbe daarentegen verraste vriend en vijand. Er bleek geen houden aan en Robbe stootte door tot in de finales waar hij overtuigend won en zo de B-reeks op zijn palmares zette.

Week 2 – 13 juli 2019

Met maar liefst 10 spelers nam Oostduinkerke deel aan de tweede fase van het zomercriterium in Oostende (106 deelnemers).

Biwen, Bjarne en Raf lieten mooie dingen zien in de poules, maar konden jammer genoeg niet doorstoten naar de A- of B-finalereeksen.
Voor Christophe, Dimitri en Bert was het ook net niet, zij eindigden 3e in hun poule.
Robbe en Steven stootten wel door als 2e in hun poule naar de B-finale. Hier won Robbe zijn eerste match, helaas was zijn tegenstander in de kwartfinales te sterk. Steven had minder geluk met zijn loting, ook voor hem was het meteen voorbij.
Jan en Birger eindigden eerste in hun groep en gingen door naar de A-finale. Tegen sterke tegenstanders strandden beide spelers in de 1/8e finales.

Het werd een fijne dag.

Week 3 – 20 juli 2019

Zaterdag 20 juli was TTC Oostduinkerke opnieuw aanwezig voor het zomercriteria Oostende Beweegt te Oostende. Op de derde fase waren Raf, Dimitri, Steven, Christophe en Robbe aanwezig. Helaas deze week geen A- of B-finales voor onze leden. Alle 5 de aanwezige leden vielen uit in de poule fase. 

Week 4 – 27 juli 2019

Op fase 4 en dus ook de laatste fase van het zomercriterium Oostende Beweegt namen 3 spelers van TTC Oostduinkerke aan deel.
Dimitri, Christophe en Robbe konden jammer genoeg hun poules niet overleven en sluiten de zomercriteria voor 2019 zonder A- of B-finale af.
Volgend jaar hopen we als club opnieuw aanwezig te zijn.