Eremetaal op Vlaams Kampioenschap

๐—ง๐—ง๐—– ๐—ข๐—ผ๐˜€๐˜๐—ฑ๐˜‚๐—ถ๐—ป๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ต๐—ฎ๐—ฎ๐—น๐˜ ๐—ป๐˜‚ ๐—ผ๐—ผ๐—ธ ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐—น ๐—ผ๐—ฝ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ฉ๐—น๐—ฎ๐—ฎ๐—บ๐˜€ ๐—ž๐—ฎ๐—บ๐—ฝ๐—ถ๐—ผ๐—ฒ๐—ป๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฎ๐—ฝ!

4 leden verdedigden de kleuren van Oostduinkerke op het Vlaams Kampioenschap: Birger, Emily, Robbe & Bert.

Emily behaalt zilver bij Dames D

Nadat Emily de eerste plaats behaalde in haar poule bij de Dames D, stootte ze helemaal door tot de finale! Hoewel ze die niet wist te winnen, toch een schitterende prestatie en een welverdiende zilveren medaille!

TTC Oostduinkerke Vlaams Emily Dames D zilver 20192020

Ook andere Odk’ers presteren..

Ook Birger stoomde vlotjes door naar de eerste plaats in zijn poule bij de Heren C. Robbe ging als tweede in zijn groep bij de Heren D ook door. Hun schip strandde in de kwartfinales, met een mooie top 8 van Vlaanderen als resultaat.

Bert verloor zijn eerste 2 matchen met een belle. Toch kon hij nog zijn laatste match tegen een D0 winnen, met een derde plaats in de poule als gevolg. Helaas niet genoeg om door te stoten.

Aan alle 4 proficiat, toch een prestatie dat ze zich in de eerste plaats konden kwalificeren, en de verre verplaatsing naar Merksplas wouden maken!