Coronavirus – COVID19

Zoals iedereen reeds vernomen zal hebben is in ons land het coronavirus uitgebroken. Ook wij als sportclub ontsnappen hier niet aan. Zowel door de regering, gemeentes en sportfederaties (VTTL) werd beslist om alle sportmanifestaties โ€˜on holdโ€™ te plaatsen.

Dit houdt voor ons in dat tornooien en competitiewedstrijden worden afgelast voor de rest van het seizoen. Daarnaast heeft de gemeente beslist om alle openbare gebouwen (sportzalen) te sluiten. Hierdoor zijn ook al onze trainingen afgelast en blijven onze lokalen dicht. Er is dus ook geen mogelijkheid meer om te trainen tot nadere communicatie. De bekerwedstrijden gaan dus ook niet door.

Extra info kan je vinden via onderstaande links.

TTC Oostduinkerke vs. corona

Het coronavirus krijgt onze hechte tafeltennisclub niet klein. Op de oproep #๐—ฏ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ณ๐—ฏ๐—ฒ๐˜„๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—ป werd massaal gereageerd door niet minder dan 26 leden. In onderstaande video etaleren zij hun (gebrek aan) balgevoel.

๐—ง๐—ง๐—– ๐—ข๐—ผ๐˜€๐˜๐—ฑ๐˜‚๐—ถ๐—ป๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ ๐˜ƒ๐˜€. ๐—–๐—ผ๐—ฟ๐—ผ๐—ป๐—ฎHet coronavirus krijgt onze hechte tafeltennisclub niet klein. Op de oproep #๐—ฏ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ณ๐—ฏ๐—ฒ๐˜„๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—ป…

Posted by TTC Oostduinkerke on Monday, April 6, 2020