Viering 50-jarig bestaan & Souper 2019

Onze tafeltennisclub mag zich vanaf vandaag de Koninklijke titel toe-eigenen, want TTC Oostduinkerke bestaat een halve eeuw. En dat mag gevierd worden!

Huldiging in het gemeentehuis van Koksijde

De dag begon ’s morgens met een huldiging van onze tafeltennisclub in het gemeentehuis van Koksijde. Een 70-tal (ex-)leden tekenden present. De burgemeester overhandigde een mooi medaillon aan onze voorzitter Paul Cerdobbel. Een receptie georganiseerd door de gemeente sloot uiteindelijk de morgen af.

Souper in de Witte Burg

Mede dankzij vrijwilligers die de zaal hielpen klaarzetten, zetten de feestelijkheden zich ’s avonds verder in de feestzaal Witte Burg te Koksijde in het thema van onze jaarlijkse Souper. We nodigden heel wat oud-leden uit. Als bestuur waren we dan ook blij dat heel wat van hen aanwezig tekenden. Samen met onze huidige leden waren we met zo’n 140 aanwezigen, een mooi aantal om ons 50-jarig bestaan op een onvergetelijke manier te vieren. Na het aperitief stond een lekkere BBQ op het menu bereid door Peter Dalle en zijn team. Tijdens het eten speelde een beamer een slideshow af waarin de historie van onze club werd getoond. Elke aanwezige kreeg deze geschiedenis ook mee in de vorm van een mooi boekje, speciaal gemaakt voor ons 50-jarig bestaan. Tenslotte werden ook de prijzen aan onze Spelers van de Maand en Speler van het Jaar (Bart Calcoen) overhandigd.

Op naar nog een halve eeuw, en veel meer!